miercuri, 23 ianuarie 2013

Meteorit

     Un set deosebit realizat din sfere de carneol, sfere de aventurin faţetate şi o superbă agată de foc faţetată de 20 mm. Tortiţele cerceilor sunt din argint 925.





Preţ: 69 lei

Eleganza

     Un set superb realizat din perle de cultură albe. Dimensiunea perluţelor este de aproximativ 8-9 mm. Tortiţele cerceilor sunt din argint 925.





Preţ: 89 lei (vândut)

marți, 15 ianuarie 2013

Rozuri perlate

     O brăţară delicată realizată din perle de cultură şi sfere de cuarţ roz, aventurin purple, piatra lunii, rhodonit şi aventurin peach.



Preţ: 55 lei (vândut)

duminică, 13 ianuarie 2013

Rozuri delicate

    Colierul este realizat din perluţe de cultură albe, somon, lila, roz şi este presărat din loc în loc cu sfere microfaţetate de cuarţ roz şi sfere de aventurin peach, două inimioare de cuarţ roz şi sfere de 4 mm de cuarţ roz. Cerceii au tortiţe de argint 925.






Preţ: 110 lei (vândut)

Goldeneye

      Pandantivul este realizat dintr-o cală superbă de ochi de tigru, susţinută de un colier de agate microfatetate crabfire Goldenrod de 8mm, o lacrimă de agat autumn, trandafiri sculptaţi de ochi de tigru, bănuţi de carneol şi sfere de 4 mm de leopard skin jasper.






Preţ: 70 lei (vândut)

Apus de soare

    Pandantivul este realizat dintr-o cală sculptată de agat stripped, susţinut de un colier din sfere superbe microfaţetate de carneol de 6 şi de 10 mm, sfere de 6 mm de aventurin purple şi sfere de 4 mm de red jasper.





Preţ: 70 lei (vândut)

Green forest

     Pandantivul este realizat dintr-o cală superbă de jad lime, susţinută de un colier din sfere faţetate de agat verde de 6 mm, trandafiri sculptaţi de aventurin şi unakite, sfere de jad canadian de 6 mm şi sfere de 4 mm de unakite. 

  



Preţ: 70 lei (vândut)

sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Fire de caramel

     Un colier superb realizat din sârmă de cupru pe care am oxidat-o pentru a obţine o uşoară patină, un pandantiv de carneol şi sfere de carneol. Baza colierului este un fir de piele neagră de 2 mm lăţime cu închizătoare de argint, lungime 46 cm. Dimensiunile pandantivului sunt 6 cm înălţime şi 4 cm lăţime.



Preţ: 75 lei (vândut)

vineri, 11 ianuarie 2013

Regina africană

   Un colier deosebit realizat în întregime din mărgele de os şi elemente metalice de bronz. Lungimea colierului măsurată la şirul cel mai lung este de 68 cm.
    (Deoarece fiecare piesă este sculptată manual în os, acestea pot prezenta imperfecţiuni, neregularităţi, porţiuni poroase, care sporesc frumuseţea colierului.)





Preţ: 110 lei

joi, 10 ianuarie 2013

Valuri inspumate

      Un colier deosebit de frumos realizat manual din sârmă argintată pe suport de cupru, un bănuţ de lapis lazuli şi sfere faţetate de turcoaz, agat, amazonit, angelit şi sodalit. Dimensiunile pandantivului sunt 3,5 cm laţime şi 6 cm înălţime. Lungimea lanţului este de 56 cm. Sârma este tratată antioxidare şi argintul nu se înnegreşte în timp. Închizătoarea este realizată tot manual din sârmă argintată.   
 






Preţ: 95 lei (vândut)

miercuri, 9 ianuarie 2013

Noapte şi zi

         O brăţară elegantă realizată din patru rânduri de lanţuri de care au fost prinse sfere de onix microfaţetate, sfere şi cuburi de hematit, perle de cultură albe, gri şi negre şi elemente metalice argintate.





Preţ: 65 lei (vândut)

marți, 8 ianuarie 2013

Luciri de iarna

         Un pandantiv superb realizat din sârma de cupru argintată, o brioletă superbă de opalit si sfere de amazonit, opalit, angelit, agat şi sodalit. Pandantivul măsoară 6,5 cm în înălţime şi 4,5 cm în lăţime. Sârma este tratată antioxidare şi argintul nu se înnegreşte.



Preţ: 65 lei - vândut

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...