joi, 31 martie 2011

Onix

Un pandantiv elegant, realizat dintr-o cala sculptata de onix, perlute de cultura albe si gri, sfere si cuburi de hematit, sfere de onix si chipsuri de cristal de stanca.



Pret: 25 lei (vândut)


Perle de cultura

Perlele de cultura in nuante delicate de lila, roz si alb, impreuna cu elementele metalice argintate alcatuiesc o bratara plina de romantism.




Pret: 45 lei (vândut)


marți, 29 martie 2011

Coral, onix si agat

Piesele superbe de onix, combinate cu coral, picaturi delicate de agat stripped si elemente de argint tibetan formeaza o bratara deosebit de rafinata.



Pret: 45 lei (vândut)


Cuart roz, ametist si jad

Trandafirasii delicati din jad roz, sferele superbe, microfatetate, de ametist light si sferele de cuart roz se imbina cu elemente de argint tibetan pentru a forma o bratara deosebit de eleganta.



Pret: 45 lei (vândut)


luni, 28 martie 2011

Sodalit si calcedonie

Un colier elegant realizat dintr-o floare superba din sodalit sculptat, sfere de 6 mm de sodalit si rondele fatetate de calcedonie albastra. Inchizatoarea este din argint tibetan.





Pret:65 lei (vândut)


onix

Un set superb realizat din sfere microfatetate de onix de 10 mm si sfere de onix de 6 mm. Setul este compus din colier si bratara dubla. Accesoriile utilizate sunt din argint tibetan.





Pret: 95 lei (vândut)


duminică, 27 martie 2011

Jasp picture, agate moss, serpentin

Un colier realizat dintr-un trandafir superb sculptat din jasp picture, sfere de 6 de agate moss si cuburi delicate de serpentin. Accesoriile sunt din argint tibetan.



Pret: 50 lei (vândut)


Jad verde, aventurin, jasp kambala, jasp ocean

Un colier delicat la baza gatului, realizat din trandafirasi sculptati din jad verde si un trandafir superb din jasp kambala, insotiti de sfere de jasp ocean de 8 mm si sfere de aventurin de 6 mm. Accesoriile si inchizatoarea sunt din argint tibetan.





Pret: 56 lei (vândut)


Jasp poppy si jasp roscat

Un colier realizat dintr-un superb evantai de briolete de jasp poppy cu un finisaj deosebit si sfere de jasp roscat de 6 mm. Inchizatoarea este din argint tibetan.




Pret: 70 lei (vândut)

Unakite si jasp

Un colier elegant realizat dintr-un trandafir superb de jasp si sfere de unakite de 6 mm. Accesoriile sunt din argint tibetan.




Pret: 50 lei (vândut)

duminică, 20 martie 2011

Amazonit si jasp kiwi

Un colier realizat dintr-o floare superba din amazonit sculptat, sfere de 4 mm si inimioare de 9 mm de amazonit si sfere de 6 mm de jasp kiwi cu elemente si inchizatoare toggle din argint tibetan.




Pret: 64 lei (vândut)


Rhodonit si granat

Un colier deosebit de elegant realizat din piese delicioase de rhodonit si chipsuri de granat.




Pret: 65 lei (vândut)


Ametist, granat si cuart roz

Un set delicat realizat din ametist, ametist light, cuart roz si granat, cu elemente de argint tibetan. Setul este compus din cercei, inel si pandantiv. Lantisorul nu este inclus in pret.





Pret set: 75 lei (vândut)


Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...