miercuri, 19 ianuarie 2011

Agat green seaweeds

         Un colier elegant realizat din discuri ovale de agate green seaweeds partial suprapuse si sfere de jad verde de 6 mm si inchizatiare din argint tibetan, cu lungime de 44 cm. Colierul este insotit de cercei asortati din agate green seaweeds.





  Pret vechi : 85 lei 
                                         Preţ nou: 65 lei (vândut)

Carneol

Sferele fatetate de carneol de diferite dimensiuni formeaza un colier clasic elegant, cu o lungime de 45 cm. Colierul este insotit de cercei asortati din carneol.




Pret set: 65 lei (vândut)

Ochi de pisica

Un colier delicat realizat din cuburi de ochi de pisica cu latura de 6 mm, cu lungimea de 45 cm. Colierul este insotit de cercei asortati.







Pret: 55 lei (vândut)

Banuti de Jasp Kambala

Banutii de jasp kambala verde inchis formeaza un colier clasic deosebit, cu o lungime de 45 cm.







Pret: 70 lei (vândut)

Lapis-lazuli

Pietrele elegante ovale de lapis-lazuli cu incluziuni de pirita si sferele de 4 mm de lapis-lazuli fac din acest colier o piesa rafinata, care confera eleganta oricarei femei. Colierul este insotit de cercei asortati si bratara.







Pret set: 80 lei (vândut)

Ametist

Un colier elegant realizat din briolete superbe de ametist, margele delicate de ametist light si chips-uri de ametist, cu lungimea de 45 cm.







Pret: 80 lei (vândut)

Cuart cherry

3
Un colier deosebit de elegant realizat din briolete fatetate de cuart cherry combinate cu sfere de 4 mm de cuart cherry, avand o lungime de 45 cm si inchizatoare din argint tibetan. Colierul este insotit de cercei asortati.




Pret: 80 lei (vândut)

Cuart roz

Un colier deosebit, plin de eleganta, realizat din briolete superbe de cuart roz, partial suprapuse, cu lungime de 45 cm. Colierul este prevazut cu lantisor de prelungire.




Pret: 120 lei (vândut)

Carneol


Un colier superb realizat din briolete elegante de carneol partial suprapuse cu nuante variind de la alb-galbui la maron-roscat, cu o lungime de 45 cm. Colierul este prevazut cu lantisor de prelungire.








Pret: 120 lei (vândut)

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...